Skate Halloween Martina Peka 7.11.2015

UŽ TUTO SOBOTU 7.11.2015 SKATE HALLOWEEN 2015 V PRAŽSKÝCH STRAŠNICÍCH.

Dlabání dýní,best trick contest na skejtu a to všechno v maskách a mnohem víc. Halloween už sice byl, ale nějaký duchové se ještě poztráceli a proto je třeba to řádně oslavit SKEJTOVÝM ZPŮSOBEM A HLAVNĚ SE BAVIT. CELÁ AKCE JE ZDARMA.

Čeká Vás zábavnou formou 4 best triky, které se pojedou JEN V MASKÁCH! Závod bude rozdělen na Kids contest a BIG MONSTERS! Všichni máte možnost vyhrát skvělé ceny od firem Oakley Czechoslovakia, Snowbitch.cz, VANSky, Ambassadors,The House of Marley za podpory Sporťáček a Gutovka nás baví. Hlavním mediálním partnerem je skaterock.cz a celý závod je podporován Českou asociací skateboardingu.

Během celé akce budete mít možnost vy nebo nebo možná i ty, vydlabat si ZDARMA svoji vlastní dýni a bude zde i skvělá soutěž o balíček OAKLEY. Princip je jednoduchý - vyfotit hezkou, zajímavou, originální fotku z této akce a nahrát na INSTAGRAM s hashtagem #OAKLEYCZSKHALLOWEEN. Vyhlášení nejlepší fotografie bude na konci závodu.

Díky úspěchům předchozích ročníků se znovu můžete přijít pobavit na SKATE HALLOWEEN, vyfotit si skate fotku v kostýmu nebo natočit váš skvělý trik. Z celé akce bude jak fotoreport tak i videoreport, takže pokud chcete být na Skaterock.cz, už teď byste měli vymýšlet co kde uděláte nebo jaký kostým si vyrobíte, půjčíte nebo uděláte. Závod bude rozdělen na KIDS CONTEST a do 4 Best tricků. Kids Contest a pojede se v zadní častiskateparku v tzv. streetové části, kde ty nejmenší budou mít šanci ukázat co v nich je a samozřejmě se pobavit. Další Best tricky budou už pro kategorii BIG MONSTERS. Tzn. Všichni ostatní kdo už na skatu umí pár triků, nebo jsou už profíky budou mít šanci ukázat co si připravili. Best triky se pojedou formou 15 minutového jamu, který se může i protáhnout. KIDS CONTEST -projetí co nejrychleji slalomu přizpůsobeného pro ty nejmenší 4xBEST TRICK BIG MONSTERS

1. 3x3 - celá sekce 3 schodů - Rail, Schody, Zídka - délka jamu 15 min - nejlepší triky budou odměněny

2.DLOUHÁN - dlouhá zídka podél vlnek - dolů a rovně - délka jamu 15 min - nejlepší triky budou odměněny

3.REJDIUS - na předem daném radiusu - délka jamu 15 min - nejlepší triky budou odměněny

4. 7 STATEČNÝCH - jen pro ty nejodvážnější - schody sedmičky, rail, grind boxy - délka jamu 15 min - nejlepší triky budou odměněny

SPEAKER: Celým závodem bude provázet novopečený MISTR ČR VE SKATEBOARDINGU 2015 Martin Pek. ČASOVÝ

HARMONOGRAM:

13:00 - 13:20 - ZAHÁJENÍ + TRÉNINK

13:30 - KIDS CONTEST

14:00 - VYHLÁŠENÍ KIDS KONTESTU BIG MONSTERS 4 BEST TRICKS

14:30 - 14:45 1. BEST TRICK 3X3

15:00 - 15:15 2. BEST TRICK DLOUHÁN

15:30 - 15:45 3. BEST TRICK REJDIUS

16:00 - 16:15 4. BEST TRICK 7 STATEČNÝCH

Časový harmonogram se může posunout s kvalitou skateboardingu.

17:00 VYHLÁŠENÍ

CELOU AKCI BUDE NATÁČET : Jirka Novosád

A V ROLI FOTOGRAFA : Michal Jirak photography

TZN. O KVALITU DOKUMENTACE JE SKVĚLE POSTARÁNO!

Galerie